Домой Հայաստան Սովետական պաղպաղակի բաղադրատոմս․ պատրաստեք և վայելեք մեր մանկության այդքան սիրելի պաղպաղակները

Սովետական պաղպաղակի բաղադրատոմս․ պատրաստեք և վայելեք մեր մանկության այդքան սիրելի պաղպաղակները

0
Սովետական պաղպաղակի բաղադրատոմս․ պատրաստեք և վայելեք մեր մանկության այդքան սիրելի պաղպաղակները

Պաղպաղակը սիրում են ոչ միայն փոքրիկ քաղցրակերները, այլեւ մեծահասակները։ Մարդկանց մեծամասնությունը խանութից գնում է նման նրբություն, բայց նրանք չեն պատկերացնում, թե որքան համեղ կարող է լինել տնական կաթով պատրաստված պաղպաղակը։

Ընդ որում, նման աղանդերը չի պարունակի ներկանյութեր, բուրավետիչներ և այլ վնասակար նյութեր։ Կաթնային պաղպաղակ տանը Շատ տնային տնտեսուհիների հետաքրքրում է այն հարցը, թե ինչպես կարելի է պաղպաղակ պատրաստել սեփական ձեռքերով, քանի որ այն, ինչ մենք գնում ենք խանութներից, դժվար թե կարելի է որակյալ ապրանք անվանել։

Ինչպես պարզվեց, նման դելիկատես պատրաստելն ամենևին էլ դժվար չէ, և բաղադրիչներն այստեղ պահանջում են ամենապարզը։

Բաղադրությունը.

255 մլ կաթ; 35 գ կարագ (կարագ); դեղնուց; կես բաժակ շաքարավազ:

Խոհարարության եղանակը.

Կաթնային ըմպելիքը լցնել կաթսայի մեջ, կարագ դնել և դնել կրակին, հասցնել եռման աստիճանի։ Դեղնուցը մանրացրեք քաղցրացուցիչով և ստացված զանգվածը բարակ հոսքով լցրեք տաք կաթի մեջ, արագ հարեք և նորից եռացրեք։

Այժմ կաթսան պարունակությամբ լցնում ենք սառը ջրով ամանի մեջ, շարունակում ենք հարել այնքան, մինչև կաթնային զանգվածը լիովին սառչի։ Լցնում ենք կաղապարների մեջ ու դնում սառցախցիկը, երեք ժամ հետո տնական պաղպաղակը պատրաստ կլինի։

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here