Աջիկա առանց եփելու… Պարտադիր փորձեք այս երկու բաղադրատոմսը. Չեք փոշմանի

Աջիկա առանց եփելու՝
Չիլի կարմիր պղպեղ — 300 գր.
Բուլղարական պղպեղ — 1 հատ մեծ ըստ ցանկության
Սխտոր — 3 ատամիկ ( 30 գրամ )
Թարմ համեմ — ըստ ցանկության
Խմելի սունելի — 1 թ.գ.
Ուցխո սունելի — 1 թ.գ.
Համեմի աղացած սերմ — 1/2 թ.գ.
Աղ — 1 թ.գ. ( ըստ ճաշակի )
Բուսայուղ — 1 ճ.գ.
Պահել փակ տարայի մեջ սառնարանում մինչև 3 օր:

Աբխազական չոր աջիկա՝
Չիլի կարմիր պղպեղ — 300 գր.
Սխտոր — 3 ատամիկ ( 30 գրամ )
Խմելի սունելի — 1 թ.գ.
Ուցխո սունելի — 1 թ.գ.
Համեմի աղացած սերմ — 1/2 թ.գ.
Աղ — 1 լիքը ճ.գ. ( 30 գր. )
Պահել փակ տարայի մեջ սառնարանում երկար: Կիրառել բազմաթիվ ապուրների մեջ , բացել տոմատի մածուկով և վայելել հենց այդպես: