Բաղադրիչներ
Խմորի համար՝
Ալյուր — 400 գր.
Ջուր — 250 մլ.լ.
Խմորիչ — 1 ճ.գ.
Աղ — 1/2 թ.գ.
Շաքարավազ — 1,5 թ.գ.
Բուսայուղ — 2-3 ճ.գ.
Միջուկ՝
Խոզապուխտ — 200 գր.
Հալվող պանիր — 460 գր.
Բուլղարական պղպեղ — 1 հատ
Լոլիկ — 1 հատ միջին
Ձիթապտուղ — 20 հատ
Սոուսի համար՝
Տոմատի մածուկ — 2 ճ.գ.
Ջուր —
Աղացած պապրիկա կամ կարմիր պղպեղ — 1 թ.գ.
Օրեգանո — 1/2 թ.գ.
Սխտորի փոշի — 1/2 թ.գ.
Համեմի աղացած սերմ — 1/2 թ.գ.
Չորացված սոխ համեմունք — 1 թ.գ. ( կամ 1 ամբողջական )
Աղ — 1/2 թ.գ.
Շաքարավազ — 1 թ.գ.
Բուսայուղ — 2 ճ.գ.